Olajtisztítás

Olajtisztítás, hidraulika rendszer tisztítás

Évente több száz vagy akár több ezer liter olajat szállíttat el és helyette újat vásárol gépeibe? Nem szükséges!

Cégünk birtokában van a legújabb tisztító technológiának, mellyel lehetőség nyílt a nem visszafordíthatatlanul károsodott, de súlyosan szennyezett (víz, kosz, fémkopadék, stb) hidraulika olaj oly mértékű tisztítására, amellyel az általunk kezelt olaj, az új hidraulika olaj tisztasági paramétereit is felülmúlhatja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cégünk által tisztított olaj a proporcionál technológiák által igényelt legmagasabb szintű tisztasági fokot is el tudjuk érni, amikor is 1-2 mikronnál nagyobb részecskék nem találhatóak az olajban. Tisztítási eredményeket fotóval, laborvizsgálati jegyzőkönyvön rögzítjük. Egyéni igény szerint ezután lehetőség nyílik a felújított olaj speciális adalékolására is.

Mindemellett az Ön vállalkozása a jelentős költség megtakarítás mellett, hatalmas előrelépést is elkönyvelhet a környezetvédelem területén, hiszen a hidraulika olaj újrafelhasználásával közel nullára csökkenthető az ilyen jellegű veszélyes hulladék keletkezése.

Olaj tisztítás mellékági szűréssel

Mellékági szűrés beépítésével  el tudjuk kerülni, hogy a hidraulika olaj olyan mértékben szennyeződjön, hogy az olaj cserének szükségessége felmerülhessen. Ezzel a technológiával képesek vagyunk az olajat szennyező részecskék 90%-át kiszűrni, így a munkafolyadékunk várható élettartama megtöbbszöröződik. Az általunk kínált mellékági szűrés jóval hatásosabb mint ami gyárilag a gépeken található. Hidraulikában a 15-20 mikronos szűrés az általános, míg a modern proporcionál technológia megköveteli az 5 mikronos (vagy annál jobb) szűrést.

Gép- és hidraulikus rendszer tisztítás üzem közben

Gépére működés közben kötött mellékáramú szőrűvel, a rendszerben keringő szennyeződést kiszűrjük. Így egy lépésben tisztítjuk meg az olajat és gépét.

Előnyök

  • nem szükséges nagy mennyiségű új olajat vennie
  • a szűrés költsége alacsonyabb mint az új olaj ára
  • cége/üzeme sokkal környezettudatosabban működhet
  • a szennyező szilárd szemcsék/anyagok rendszerből való kiszűrésével jóval kisebb az esélye a munkahengerek meghibásodásának, a szivattyúk és hidromotorok kopásának
  • megnő a szivattyúk-, hidromotorok-, szelepek- és ezáltal a gép élettartama. Csökken az állásidő, csökken a karbantartási költség!

Olajtisztítással vagy hidraulika rendszer tisztítással kapcsolatos további információért vagy ajánlatkéréssel forduljon kollégáinkhoz 07.00 – 15.00 között az alábbi telefonszámokon vagy küldjön nekünk emailt az iroda@hidrakft.hu címre a nap bármely órájában.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Keressen elérhetőségeinken!

Opavszki István
műhelyvezető
+36209199912

Bognár Krisztián
mérnök-menedzser
+36209666134

Kun Gábor
kereskedelmi vezető
+36209125668

apartmentcogearthcrossmenu