Olajtiszítás

Olajtisztítás, hidraulika rendszer tisztítás

Hidraulika olaj és rendszertisztítás, mellékági szűréssel

Mellékági szűrés beépítésével  el tudjuk kerülni, hogy a hidraulika olaj olyan mértékben szennyeződjön, hogy az olaj cserének szükségessége felmerülhessen. Ezzel a technológiával képesek vagyunk az olajat szennyező részecskék 90%-át kiszűrni, így a munkafolyadékunk várható élettartama megtöbbszöröződik. Az általunk kínált mellékági szűrés jóval hatásosabb mint ami gyárilag a gépeken található. Hidraulikában a 15-20 mikronos szűrés az általános, míg a modern proporcionál technológia megköveteli az 5 mikronos (vagy annál jobb) szűrést.

Mélyszűrés - felületi szűrés különbség

hidraulika_melyszureshidraulika_melyszures

  1. munkafolyadék szűrőbe történő belépése
  2. szilárd szennyező részecskék
  3. szűrőteszt/szűrést végző közeg
  4. szűrőtest "szitanyílásai"
  5. munkafolyadék szűrőből történő kilépése

 

 

 

 

 

 

Évente több száz vagy akár több ezer liter olajat szállíttat el és helyette újat vásárol gépeibe? Nem szükséges!

Cégünk birtokában van a legújabb tisztító technológiának, mellyel lehetőség nyílt a nem visszafordíthatatlanul károsodott, de súlyosan szennyezett (víz, kosz, fémkopadék, stb) hidraulika olaj oly mértékű tisztítására, amellyel az általunk kezelt olaj, az új hidraulika olaj tisztasági paramétereit is felülmúlhatja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cégünk által tisztított olaj a proporcionál technológiák által igényelt legmagasabb szintű tisztasági fokot is el tudjuk érni, amikor is 1-2 mikronnál nagyobb részecskék nem találhatóak az olajban. Tisztítási eredményeket fotóval, laborvizsgálati jegyzőkönyvön rögzítjük. Egyéni igény szerint ezután lehetőség nyílik a felújított olaj speciális adalékolására is.

Mindemellett az Ön vállalkozása a jelentős költség megtakarítás mellett, hatalmas előrelépést is elkönyvelhet a környezetvédelem területén, hiszen a hidraulika olaj újrafelhasználásával közel nullára csökkenthető az ilyen jellegű veszélyes hulladék keletkezése.

 

Gép- és hidraulikus rendszer tisztítás üzem közben

Gépére működés közben kötött mellékáramú szőrűvel, a rendszerben keringő szennyeződést kiszűrjük. Így egy lépésben tisztítjuk meg az olajat és gépét.

Előnyök

  • nem szükséges nagy mennyiségű új olajat vennie
  • a szűrés költsége alacsonyabb mint az új olaj ára
  • cége/üzeme sokkal környezettudatosabban működhet
  • a szennyező szilárd szemcsék/anyagok rendszerből való kiszűrésével jóval kisebb az esélye a munkahengerek meghibásodásának, a szivattyúk és hidromotorok kopásának
  • megnő a szivattyúk-, hidromotorok-, szelepek- és ezáltal a gép élettartama. Csökken az állásidő, csökken a karbantartási költség!

Olajtisztítással vagy hidraulika rendszer tisztítással kapcsolatos további információért vagy ajánlatkéréssel forduljon kollégáinkhoz 07.00 – 15.00 között az alábbi telefonszámokon vagy küldjön nekünk emailt az iroda@hidrakft.hu címre a nap bármely órájában.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Keressen elérhetőségeinken!

Opavszki István
műhelyvezető - BUDAPEST
+36209199912

Bognár Krisztián
mérnök-menedzser
+36209666134

Kun Gábor
kereskedelmi vezető
+36209125668


apartmentcogearthcrossmenu