Hidra Kft. látja el több, Európában jól ismert vagy központi szerepet betöltő hidraulika elemeket gyártó cég képviseletét Magyarországon, így biztosítva vevői számára a folyamatos magas minőséget. Nálunk egy kézben tudhatja a tervezést, gyártást és az alkatrész utánpótlást.

Beszállító partnereink folyamatos ellenőrzése, cégünk állandó törekvése a fejlesztésre, és kollégáink rendszeres képzése biztosítja, hogy a Hidra Kft. mindig a maximumot nyújtsa ügyfelei részére.

A több mint három évtized alatt megszerzett tudásunknak és kiterjedt partneri hálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni szervizelésen túl az egyedi gyártás igényekre is.

 

Filozófiánk

Folyamatos fejlődni akarás és az ipari innovációk figyelemmel kísérése mellett fontos, hogy egy gép a megfelelő karbantartás mellett, stabilan és sokáig működjön szerviz igény nélkül. Általunk tervezett és gyártott gépeket valamint rendszereket, az újítások mellett a letisztultság és megbízhatóság jellemzik.

Célunk

Cégünk egyik célja, hogy segítségünkkel ügyfeleink minimalizálni tudják az állásidőből adódó termeléskiesést. Tudjuk és értjük minden perc fontosságát a termelésben. Velünk időt és pénzt spórolnak ügyfeleink.

crossmenu