Ipari gépészet és egyedi gépgyártás tevékenységünk keretében olyan egyedi gépeket, célgépeket gyártunk partnereink számára, mellyel hozzásegítjük a munkafolyamataik magasabb színvonalú, hatékony és gazdaságos működtetéséhez.

Célkitűzésünk, hogy a termelő cégeknek az iparban világszínvonalú munkakörnyezetet biztosítsunk ipari gépészeti, automatizálási és egyedi gépgyártási szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.

Fontos számunkra, hogy az egyedi gépgyártás testre szabott, igényes műszaki és technológiai megoldásaival partnereink minél jobban megfeleljenek a piaci elvárásoknak az ipari gépészet minden területén.

A célgép tervezése során gyártandó berendezés belső folyamatait igény szerint szabályozzák ipari gépészmérnök kollégáink, melyek hatékony működtetését innovatív technikai alkatrészek beépítésével segítik elő.

Gépek teljes körű felújítását is vállaljuk, mely magába foglalja mind a szerkezeti, mint pedig a hidraulikus, elektromos meghajtás, vezérlés és a kenésrendszer, komplett felújítását.

Teljes körű gépfelújítási tevékenységünkre jellemző, hogy azt általában a gépek gyártói által tett felújítási ajánlatoknál kedvezőbb áron tudjuk vállalni.

 

crossmenu