Hidraulika javítás, felújítás

Hidraulika javítás, felújítás

Szerviz csapatunk rövid időn belül reagál és megkezdi a hiba feltárását az Ön telephelyén/üzemében.

Amennyiben a probléma helyben nem orvosolható, úgy a kiszerelt egységen budapesti vagy kecskeméti telephelyünkre szállítva a lehető leghamarabb megkezdjük a hibafeltárást, javítást. Budapesti telephelyünk csarnokdaruval rendelkezik így gépét/berendezését helyszíni megbontás nélkül, telephelyünkre beszállítva tudjuk javítani, felújítani. Ezzel is a legkisebb mértékre csökkentve az állásidőt.

Présgépek, élhajlítók, öntőgépek és minden egyéb hidraulikus meghajtású gépek szervizelésével és felújításával foglalkozunk. A munkahenger javítástól egészen a komplett rendszerek hidraulikus, gépészeti és vezérlési oldali felújításáig terjed szolgáltatásunk. Függetlenül a rendszer bonyolultságától, a vezérlés típusától, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Tapasztalt mérnökeink állag- és állapotfelmérés alapján szaktanácsot, szakvéleményt adnak.

Teljeskörű hidraulikus, gépészeti és elektromos felújítást végzünk

A gépeket igény esetén akár teljeskörűen felújítjuk, amely magába foglalja a szerkezet hidraulikus, elektromos meghajtás, vezérlés, kenésrendszer komplett felújítását. Felújítás magas színvonalát és gyors határidejét biztosítja, az általunk képviselt nemzetközileg elismert, a hidraulikában évtizedek óta jelen lévő és magas minőséget képviselő gyártók termékei.

Kollégáink több mint 30 év tapasztalatával rendelkeznek különböző gyógyszer- és elelmiszeripari hidraulikus berendezések, gépek üzemeltetése területén. Cégünk vállalja gyógyszeripari gépek, fémipari és szerszámgyártó berendezések mechanikus, hidraulikus javítását, felújítását, átalánydíjas karbantartását, alkatrészek ellátását.

 

Hidraulika javítással, hidraulika felújítással kapcsolatos további információkért vagy ajánlatkéréssel forduljon kollégáinkhoz 07.00 – 15.30 között az alábbi telefonszámokon vagy küldjön nekünk emailt az iroda@hidrakft.hu címre a nap bármely órájában.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Keressen elérhetőségeinken!

Opavszki István
műhelyvezető - BUDAPEST
+36209199912

Bognár Krisztián
mérnök-menedzser
+36209666134

Kun Gábor
kereskedelmi vezető
+36209125668


apartmentcogearthcrossmenu