Több mint 30 éve nyújtunk komplex megoldásokat ügyfeleinknek, közte helyszíni javítást, karbantartást vagy felújítást.

Hidra Kft „on-site” szerviz csapata rövid időn belül reagál és megkezdi a hiba feltárását az Ön telephelyén/üzemében. Amennyiben a probléma helyben nem orvosolható, úgy a budapesti vagy kecskeméti telephelyünkre szállítva kezdjük meg a javítást. Budapesti telephelyünk csarnokdaruval van ellátva, így akár gépét egészben beszállítva, saját telephelyünkön végezhetjük el a megrendelt javítást vagy felújítást.

Présgépek, élhajlítok, öntőgépek és minden egyéb hidraulikus meghajtású gépek szervizelésével és felújításával foglalkozunk. A munkahenger javítástól egészen a komplett rendszerek hidraulikus, gépészeti és vezérlési oldali felújításáig terjed szolgáltatásunk. Függetlenül a rendszer bonyolultságától, a vezérlés típusától, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Tapasztalt mérnökeink állag- és állapotfelmérés alapján szaktanácsot, szakvéleményt adnak.

A gépeket igény esetén akár teljeskörűen felújítjuk, amely magába foglalja a szerkezet hidraulikus, elektromos meghajtás, vezérlés, kenésrendszer komplett felújítását. Felújítás magas színvonalát és gyors határidejét biztosítja, az általunk képviselt nemzetközileg elismert, a hidraulikában régóta jelen lévő és magas minőséget képviselő gyártók termékei.

Több mint három évtizedes múlttal rendelkezünk különböző gyógyszeripari hidraulikus berendezések, gépek üzemeltetése területén. Cégünk vállalja gyógyszeripari gépek, fémipari és szerszámgyártó berendezések mechanikus, hidraulikus javítását, felújítását, átalánydíjas karbantartását, alkatrészek ellátását.

crossmenu